Norbi Logo

O nama


Nekoliko riječi o nama i našem radu.

Norbert Somogyi

Norbert Somogyi

S prvim koracima društvenog plesa upoznao sam se 1988. godine prije maturalne večeri. Nakon služenja vojnog roka učlanio sam se u Ansabl društvenog plesa "Mađarac" i u plesnu školu pod vodstvom gđe. Ildikó Varga.

Početkom 90-tih sam se upoznao sa sportskim vidom plesa u ŠPK "Mađarcu" pod vodstvom g. Ismeta Čamdžića.

U listopadu 2002. godine stekao sam ISTD diplomu za učitelja ST i LA plesova Associate razine. U prosincu 2004. godine položio sam ispit za ST i LA plesove i za Bečki valcer Licentiate razine pri ISTD-u.

Nakon odslušanog licecnog semirana za suce 2. rujna 2005. godine, prema odluci UO HSPS-a 24. rujna 2005. godine promoviran sam u HSPS suca.

Aktivno sudjelujem na svim natjecanjima kao osoba zadužena za obradu rezultata, te za vođenje evidencije članstva HSPS-a.


Snježana Somogyi

Snježana Somogyi

Krenula sam u plesnu školu "Mađarac" u listopadu 1984. godine kod voditeljice gđe. Ildikó Varga. Nakon godinu dana učlanila sam se u Ansambl društvenog plesa "Mađarac", gdje se njegovalo uglavnom formacijski društveni ples.

1988. godine učlanila sam se u sportsku sekciju PK "Elite", kod g. Nenada Vlahovića, gdje sam se upoznala s osnovama sportskog plesa.

U listopadu 2002. godine stekla sam ISTD diplomu za učitelja ST plesova Associate razine.Pored toga šivam natjecateljske haljine, te košulje i hlače u suradnji s g. Željkom pl. Lončarićem, kao dizajnerom odjeća.


Kao plesni par

Snježana i Norbert Somogyi

Kao par, sportskim plesom počeli smo se aktivno baviti 1992. godine u ŠPK "Mađarac", Zagreb kod g. Ismeta Čamdžića. Tijekom šestogodišnje plesne karijere bili smo u državnoj reprezentaciji za standardne plesove i za kombinaciju 10 plesova. Naši najbolji rezultati na Prvenstvima RH u konkurenciji odraslih bili su 7. mjesto u latinsko-američkim, 4. u standardnim, te 3. mjesto u kombinaciji 10 plesova.


Impresum - norbi.hr


Osobne stranice Norberta i Snježane Somogyi


Uređivanje i održavanje

Norbert Somogyi

Trg mladosti 14
10290 Zaprešić
Hrvatska

mob: +385 91 531 9882
e-mail: norbert.somogyi@zg.t-com.hr
Dizajn i programiranje

Norbi

Administracijski dio

Norbi

Poslužitelj

Avalon - Web hosting za zahtjevne korisnike

www.avalon.hr